Persoonlijk

Persoonlijke update

16 juni 2021

Het is bloedheet buiten, maar ik zit binnen te werken. Achter de laptop aan de keukentafel. And I love it!
Ik heb rond lunchtijd een uurtje in de tuin doorgebracht. Niets spannends, gewoon met een boterham en een boek. Daarna weer hup, achter de computer en gaan met die banaan.

Het zwangerschapsverlof zit er op en ik moet werken voor mijn geld. Letterlijk en figuurlijk. Spannend om als ondernemer na een periode rust weer aan de gang te gaan. Op dit moment is het nog vrij rustig en dat betekent dat ik ook weer tijd heb om te bloggen!
De verhuizing is achter de rug, we gaan onze draai vinden met twee kinderen en het normale leven is weer aardig op de rit. Dus tijd om weer te knallen. Op alle vlakken!

Om te beginnen met het schrijven van een kleine update. Hierna zullen weer verschillende artikelen volgen over diverse onderwerpen. Ik heb er al een aantal geschreven, maar het voelde ook gek om zomaar weer iets op de site te knallen, zonder update of iets dergelijks.
Dagelijks bezoeken nog flink wat mensen deze site en dat terwijl er al (wéér) maanden niets op verschenen is. Omdat ik nu vooruit gewerkt heb, kan dat niet nog eens gebeuren. En ik wil het ook niet nog eens laten gebeuren. Nu ik als zelfstandige veel teksten schrijf voor anderen merk ik hoe heerlijk het is om voor mijzelf te schrijven. Mijn eigen dingen, mijn eigen onderwerpen en mijn eigen gevoelens. En hopelijk nog net zo leuk om te lezen.
Je kunt vanaf vandaag dus weer van alles tegenkomen over mijn leven, mijn dagen en mijn gedachten. Startende vanaf vandaag!
Nu bedenken wat er morgen online komt. Misschien maar starten met de baby die aan ons gezin toegevoegd is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s