Persoonlijk

Terug van weggeweest

Ruim acht maanden geleden verscheen mijn laatste bericht op deze site. Hierna heb ik geen rust kunnen vinden om er nog voor te gaan zitten. Belachelijk eigenlijk, want na een moeilijk jaar, ging het in mei echt al een stuk beter met me. En hierna hebben we die lijn eigenlijk alleen nog maar verder doorgezet. 2020 was voor mij persoonlijk echt een topjaar.

Zo stom om dat te zeggen, omdat ik weet dat 2020 voor veel mensen een vreselijk jaar is. Het Coronavirus zorgde voor narigheid, ziekte, economische problemen, onrust en een grote afname van onze vrijheid. Natuurlijk ben ik me hier heel erg van bewust en ik leef onwijs mee met alle mensen die het zwaar hebben. Een heel dubbel gevoel als je bedenkt dat 2020 het jaar is waarin al mijn gestelde doelen behaald werden en grote stappen genomen werden. Ik neem je mee door de afgelopen acht maanden.

– Zo rond de tijd van het plaatsen van mijn laatste bericht, mei 2020, deden wij een bod op een huis. Niet voor de eerste keer en ik verwachtte er zelf niet al te veel van. Des te groter was de verrassing toen ons bod geaccepteerd werd! Als de bliksem ons eigen huis in de verkoop en gelukkig was deze ook snel verkocht. Op 1 augustus kregen we de sleutel en op 1 september was de overdracht van ons oude huis. Ongelofelijk hoe snel dit allemaal ging! Wat een rollercoaster.
We zijn ontzettend blij met de stap die we gemaakt hebben. We wilden graag rustiger en ruimer wonen. Binnenkort een blog om te laten zien hoe we nu wonen!
– Begin dit jaar startten we een traject in het ziekenhuis omdat een zwangerschap uitbleef. Er was geen enkele reden te vinden voor het uitblijven van een volgende zwangerschap en ik raakte met de maand meer gefrustreerd. En dan toch, opeens.. Twee streepjes! 24 juni 2020, met ons hoofd al bij de verhuizing en andere grote beslissingen, stond ik toch met een positieve zwangerschapstest. Ik ben inmiddels alweer 34 weken zwanger en ik ben lekker dik. Precies zoals het hoort!
– Als klap op de vuurpijl hakte ik een heel grote knoop door. Vlak nadat ik met de positieve zwangerschapstest in mijn handen stond, diende ik mijn ontslag in op school. Een stap waar ik al heel lang over nadacht. En ook al leek het nu absoluut niet het moment om deze stap te nemen (hallo nieuw huis en hallo baby!), ik deed het toch. Er viel een last van mijn schouders. Sinds mijn burn-out voelde mijn werk niet meer zoals vroeger. Alsof ik veranderd was. Andere wensen had, andere doelen nastreefde.. Ik kon dit niet negeren en ik besloot de stap gewoon te nemen.

Drie gigantische veranderingen in een paar maanden tijd. Ongelofelijk hoe snel het dan allemaal kan gaan. Drie grote veranderingen hierboven kort toegelicht om te laten zien waar wij druk mee waren de afgelopen maanden, maar ik zal er zeker nog meer over delen de komende tijd!

En zo zie je maar, na regen komt zeker zonneschijn..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s