Persoonlijk

Ik ben er weer klaar voor!

Bijna een maand geleden alweer dat mijn laatste artikel online kwam. Er gebeurde daarna zoveel; ik ging steeds meer werken, de therapie ging door, we waren druk met onze huizenjacht en er moest van alles voorbereid worden voor onze vakantie.
Inmiddels hebben we een heerlijke vakantie achter de rug en ik ben er weer helemaal klaar voor. Inspiratie genoeg voor artikelen, doelen in overvloed voor de komende maanden en héél belangrijk: Energie! Energie om aan het werk te gaan en te knallen op alle gebieden.

Werken
Op dit moment werk ik 2×4 uur per week. Dit bevalt prima, ik wen langzaam weer aan het ritme, de kinderen en ik krijg het gevoel weer terug dat ik mijn werk ook echt kan. Tijdens mijn burn-out en depressie was ik dit wel kwijtgeraakt. Het vertrouwen in mijzelf. Want hoe kan ik een goede juf zijn zonder weer tegen diezelfde persoonlijke problemen aan te lopen? Als ik gas terug neem, dus minder werken of taken laten liggen, dan ben ik toch een minder goede leerkracht.
Dit gevoel kan ik nog niet helemaal loslaten, geen magische oplossingen hier voor dit soort gedachten, maar ik merk wel dat ik meer rust vind en vol zelfvertrouwen voor de klas sta.

Bloggen
Ik vind het nog steeds heerlijk om stukjes te schrijven. Dingen die mij bezig houden, ontdekkingen die ik doe en dingen waar ik trots op ben. Dus dat ga ik weer lekker oppakken. Op vakantie heb ik weer genoeg inzichten opgedaan, doelen gesteld en ook zijn er nieuwe vragen en uitdagingen ontstaan. Deze kun je dus in de komende weken tegenkomen op mijn blog.
Het streven is artikelen op maandag, woensdag en vrijdag. Mocht dit niet lukken, vervalt de woensdag of de vrijdag. Maar twee keer per week moet zeker lukken. Twee momenten per week om me te ontspannen en genieten van een stukje typen. Hopelijk ook ontspanning om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s