Persoonlijk

December deel 2

I weet het, december ligt inmiddels al ruim achter ons en we zijn inmiddels allemaal gewend aan het feit dat het nu januari 2020 is. We zijn zelfs al zo ver in januari dat ik jullie geen beste wensen meer mag wensen. Maar omdat dit de eerste blogactiviteit in het nieuwe jaar is doe ik het toch. Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor het nieuwe jaar!
Het nieuwe jaar is hier in ieder geval goed begonnen. De kerstvakantie heeft mij heel erg goed gedaan en ik voel me op dit moment beter dan ik me in maanden gevoeld heb.
In dit artikel veel foto’s van onze fijne dagen die we doorbrachten in het tweede deel van december. Veel samen, veel kneuterig én een heel fijne mini-vakantie!

Na heel veel lekker eten tijdens de kerstdagen probeer ik weer een beetje balans te brengen in ons voedingspatroon. De ene dag lukt het redelijk en tover ik een heerlijke salade met vegaburger op tafel om de dag erna spareribs en friet te halen bij een restaurant in het dorp.
Ook was de maand december er een met gourmet, en romantische avond met tapas. Vanaf nu wordt er echter weer op de lijn gelet!

Jordy was erg te spreken over zijn kerstpakket. Samen met Xavi pakte hij het uit. Een green egg! Hij staat nu op zolder, maar we kunnen niet wachten tot we hem kunnen gebruiken. Ik kreeg een Sterkado van mijn werk. Op internet kun je dan zelf iets uitkiezen. Ik heb nog geen keuze gemaakt, maar ik denk dat ik ga kiezen voor een cadeaukaart van De Bijenkorf of Wehkamp.

Bij mijn ouders lagen er met kerst cadeaus onder de boom. Xavi werd verwend met auto’s en een educatief spel. Jordy en ik kregen het mooiste cadeau als je het mij vraagt; een etentje voor ons samen én oppas. Top cadeau! Na het binnenkomen van de salarissen kochten we ook nog een mooi kerstcadeau voor onszelf. Een Nintendo Switch! Wat een topding is dat zeg. Een spelcomputer in huis is nooit een overbodige luxe. Mario kart is ook echt al leuk voor Xavi. Hij speelt er nauwelijks op, maar in het weekend spelen we soms met z’n drieën.

En dan is het zover. In alle vroegte staan we op Rotterdam Centraal. Klaar om er een paar dagen tussenuit te gaan! We stappen in de Thalys en drie uur later stappen voor de ingang van Disneyland Parijs weer uit. Xavi is al eens eerder in Disneyland Parijs geweest, maar hij was toen nog zo klein, dat hij het nu allemaal voor het eerst beleeft.
We starten in een heerlijk zonnetje bij It’s a small world. Het is druk, maar de wachttijden zijn goed te doen. Als onze hotelkamer klaar is besluiten we even naar bed te gaan. Het is tenslotte oudjaarsdag en we moeten nog even vooruit.

De avond in Disney is magisch. Het is heel erg druk, maar we leven in een soort bubbel en we genieten samen. Rond elf uur ben ik helemaal kapot Ik heb, in tegenstelling tot de mannen, niet geslapen ’s middags en de dag die om 5.00 uur in de ochtend begon hakt erin. Ook Xavi is toch wel moe en hij valt in de wagen in slaap. Na de jaarwisseling en de vuurwerkshow vertrekken we naar onze hotelkamer. Nog twee dagen te gaan.


Twee dagen vol attracties, lekker eten en ontmoetingen met Disney figuren. Xavi vind het geweldig. We eten in Cafe Mickey waar we kennis maken met onder andere Mickey, Minnie en Tijgertje.

Na drie dagen gaan we moe maar voldaan weer naar huis. We sluiten een heerlijke decembermaand af.

Inmiddels is Jordy weer aan het werk, Xavi bij opa en oma aan het spelen en probeer ik de volgende stappen te zetten in mijn herstel. Voor overmorgen staat er een artikel klaar over hoe het nu met mij gaat en waar ik nu mee bezig ben. Een update in mijn herstel. Er staan nog meer artikelen klaar, genoeg leesvoer voor de komende weken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s