Uncategorized

De week in beeld #35

Een dag te laat, maar hier is ie dan toch. Een overzicht van de afgelopen week. Ik maakte weer een hele rits foto’s van een leuke week. Dus scrollen maar.. 🙂

Maandag
Mijn moeder past op Xavi omdat mijn schoonouders op vakantie zijn. Ze heeft hiervoor een vrijdag genomen, zo lief. Ik haal Xavi op we lopen samen naar huis. Wederom in de regen. Het lijkt alsof het deze dagen alleen maar regent.

Jordy gaat na het eten naar de sportschool. Ik zit op de bank, ik kijk tv en zit met mijn telefoon in mijn hand. Ik maak het volgende screenshot op Instagram. Inspiratie voor nieuw leesvoer.

Dinsdag
Mijn zusje past vandaag op Xavi. Ik rommel wat in huis en ik lunch met een grote kom bloemkoolsoep. Mijn vader kan dit heel goed maken!
Mijn zus moet ’s middags naar een vergadering, dus ik haal Xavi een beetje op tijd op. Daarna ga ik met hem naar de bibliotheek. Altijd een succes. Hij speelt, ik blader door een tijdschrift.

Woensdag
Ik heb een afspraak en op weg naar huis fiets ik langs de Action. Ik struin even door de winkel om wat inspiratie op te doen. Ik zie wat leuke dingen voor de decembermaand en ik zie een leuk plankje voor in de gang. Ik neem niets mee, maar ik sla het wel op.
‘s- Avonds ga ik met vriendinnen uit eten bij een restaurant bij mij in het dorp. Ze staan bekend om hun spareribs, we bestellen deze dan ook alle drie. Als toetje neem ik de chocoladetaart. Hij is serieus heel lekker, nog lekkerder dan het er uit ziet.

Donderdag
Ik breng Xavi bij de opvang en ik maak daarna een lange wandeling op weg naar huis. Ik ben om negen uur thuis en ik heb er dan al flink wat stappen op zitten. Wandelingen op de vroege morgen zijn toch wel het lekkerst.

De rest van de dag rommel ik wat in huis en rond vier uur ga ik weer op weg om Xavi op te halen. We nemen een lange weg naar huis en als we thuiskomen heb ik de 10.000 stappen aangetikt. Tegenwoordig is dat het doel van elke dag, lekker als het weer gelukt is.

Vrijdag
Een rustige dag met Xavi. Hij wil graag koekjes bakken, dus dat gaan we doen. Ze lukken niet echt. Xavi wilde het water in de kom gieten en goot naast het water uit de maatbeker ook zijn eigen water erbij. Een heleboel bloem moest de missie redden, maar er was eigenlijk geen redden meer aan. Het was wel leuk.

We schuiven ’s avonds aan bij mijn ouders. Wat een luxe. Zeker omdat Jordy er niet is. Hij heeft een feestje van zijn werk. Na het eten leg ik Xavi op bed en ik maak het mezelf makkelijk. Kaarsjes aan, warme chocomel met slagroom en een zelfgebakken koekje. Ze zijn te doen. Ik zoek iets leuks op Netflix en ik wacht tot de man weer thuis komt.

Zaterdag
We doen een heel burgerlijk boodschappenrondje. Bakker, kaasboer en de laatste dingen bij de supermarkt. Jordy gaat na de lunch naar een verjaardag en Xavi en ik gaan weer aan de slag met de 10.000 stappen. Check!

Daarna genieten we thuis van de rust. Ik ben bezig met een puzzel en de mannen spelen met de lego. ‘s-Avonds zijn we voor de verandering allemaal thuis. We eten samen en we hangen nog even op de bank. Als Xavi op bed ligt, hangen Jordy en ik samen op de bank.

Zondag
De eerste uren van de zondag zijn droog. We maken er gebruik van en we springen op de fiets. Het bos ligt er prachtig bij. We zien veel paddenstoelen, kastanjes en eikeltjes. Xavi geniet er van en ook voor ons is het fijn moment voor een goed gesprek en wat frisse lucht.

Na alle frisse lucht lukt het voor de verandering een keer om Xavi te laten slapen. Wij genieten van de rust en doen helemaal niets. Als Xavi wakker wordt begin ik in aan het eten. Ik kook aardappelen om later op te bakken en ik maak gehaktballen. Leuke kanttekening, dit is niet voor mijzelf. Wij gingen namelijk heerlijk uit eten met Jordy zijn oom en tante. Zij gaven ons een etentje voor onze verjaardag. Ik kook voor Xavi, mijn zus en mijn nicht. Zij komen op Xavi passen. Zo fijn! Vooral fijn als we een foto toegestuurd krijgen met een heerlijk slapende Xavi. We eten bij ’t Zusje in Rotterdam. We hebben hier al eerder gegeten en de verwachtingen zijn hoog. We worden niet teleurgesteld. Het eten is zo goed dat ik om tien uur met een volle buik zit en geen enkele foto gemaakt heb. Sorry, not sorry.

Inmiddels is de nieuwe week alweer onderweg, deze week wordt gelukkiger wat rustiger. Ook is het deze week weer tijd voor wat andere artikelen op de site. De eerste verschijnt morgen! Fijne week allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s