Uncategorized

De week in beeld #34

Om dat ik de afgelopen weken niet of nauwelijks geblogd hebt is deze week in beeld een samenvatting van de afgelopen weken. Geen opsomming van dagen, maar wat er werd gedaan tijdens de regenachtige dagen die ons de afgelopen tijd binnenhoudt.

Er werd gekookt
Ja, deze dagen vragen om comfort food! De eerste stampotten werden gemaakt, maar ook van een grote bak lasagne word ik erg blij. Verder schoven wij twee keer aan in de zaak van mijn schoonouders. Ik koos een broodje brie van de menukaart en de tweede keer kozen we voor patat, saté en loempia’s.
En nog één groot voordeel van slechter weer; chocolademelk! Heerlijk met een kopje chocolademelk op de bank.

De kleine man
Ik schreef er (nog) niks over, maar onze kleine held werd drie jaar. Ongelofelijk dat hij alweer drie jaar is en dat het alweer ruim drie jaar geleden is dat ik met een dikke buik richting het ziekenhuis ging en met een gevulde maxi cosi weer naar huis mocht. We vierden Xavi zijn verjaardag in de zaak van mijn schoonouders en we hadden een fantastische middag.
Meneer is verguld met zijn nieuwe speelgoed, het huis ligt er vol mee en er wordt heerlijk gespeeld. Favoriet zijn toch wel de duplo bouwplaats en de set met gereedschap. Xavi speelt graag dat hij fietsenmaker is en de set moet ook mee naar opa en oma, want daar zijn de muren ‘kapot’. Het klussen wordt erg serieus genomen, de veiligheidsbril mag niet worden vergeten.

Erop uit
Het gebeurde niet veel met de regenachtige dagen, maar we gingen er ook op uit. We gingen naar de dierentuin, deden veel inspiratie op bij de Ikea en we brachten een bezoek aan de veiligheidsdag. Die laatste was vreselijk druk, maar o zo leuk. Xavi mocht in een brandweerauto zitten, we bekeken ambulances en politiewagens, maar meneer wilde op dat moment eigenlijk nog maar één ding. Blussen! Dus hup in de rij en blussen die brand.


Welkom in de herfst!
Het is inmiddels echt herfst en dat zal de komende weken nog wel even blijven. Er wordt nog meer regen en wind voorspeld. Ik word er persoonlijk niet altijd blij van, maar de kleine man wel en dat maakt veel goed. Met laarzen en paraplu moeten we elke dag verplicht de regen in. Er wordt in elke plas gestampt en er worden kastanjes en eikeltjes geraapt. Stiekem toch wel fijn dit weer.


De komende week wordt er weer een beetje structuur aangebracht, in het dagelijks leven in de blog. Het streven is drie artikelen per week en elke maandag een echte week in beeld. Fijne week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s