Persoonlijk

De week in beeld #22

Wij hebben weer een drukke, maar gezellige week achter de rug. Gedurende de week zagen wij elkaar hier in huize Everding nauwelijks, maar in het weekend haalden we dat ruimschoots in. Intussen tel ik ook nog steeds af naar de zomervakantie. Aan het begin van deze week staat de teller nog op drie. Hier komen de foto’s.

Maandag
Mijn oma is vandaag jarig, dus we starten de dag bij haar. Gezellig! Zeker als mijn broer en zus ook nog binnenvallen. Als we thuiskomen is het lunchtijd. Omdat ik gisteren een to good to go box ophaalde bij de Jumbo heb ik veel producten op de datum. We maken tosti’s met blauwe kaas en rauwe ham, aangezien deze beiden in de box zaten. Ik vind ze heerlijk en Xavi ook. Tijdens de tosti’s ben ik bezig met het controleren van de rapporten. Deze week moeten ze met de kinderen mee en dat is altijd veel werk.

Jordy en ik zien elkaar weinig deze week, maar we appen wat af. Zo stuurt Jordy mij een 11-daagse rondreis door Kroatie, met de vraag of ik toch niet op vakantie wil deze zomer. Ik stuur hem een foto van Netflix, met de mededeling dat er 11 seizoenen van The Big Bang zijn toegevoegd!
Na het eten vertrek ik naar de sportschool. Moet ook gebeuren.. Als ik thuiskom is er nog tijd voor een serie en kaashapjes uit de oven.

Dinsdag
We gaan allebei werken en na het werk verzamelen we bij mijn schoonouders. Daar eten we mee. We kunnen in de tuin eten, want het is echt heerlijk weer! We eten nog een ijsje en daarna gaan we snel naar huis. Ik breng Xavi naar bed en Jordy vertrekt naar de voetbal. Officieel de laatste keer dit seizoen. Jordy appt mij later dat ze kampioen geworden zijn!
Intussen ben ik aan online shoppen en slechte programma’s aan het kijken. Ik koop niets voor mijzelf, maar ik doe inspiratie op voor mijn verjaardag. Ik bestel wel iets voor Xavi.

Ik bestel niets voor mijzelf vandaag, maar ik had dit eerder al wel gedaan. Het pakketje komt binnen ik twijfel over alle bestelde items. Daarom stuur ik wat foto’s rond voor feedback.

Woensdag
Een drukke dag op het werk. Ik probeer op tijd naar huis te gaan, want ik ’s avonds nog terug voor een vergadering. Het lukt aardig. Thuis hang ik de was op, vouw ik een was weg en haal ik een stofzuiger door het huis. We eten bij mijn ouders mee, zeker op drukke dagen is dat heel erg fijn. Als we bij mijn ouders zijn appen vrienden dat ze een paar gebakjes hebben gewonnen en of wij ook een gebakje willen. Eh, wat is dat voor vraag? Haha, we fietsen op weg naar huis bij ze langs om het gebak op te halen.
Na mijn vergadering heeft Jordy zijn gebak al op en is de voetbal bijna afgelopen. Maar ik heb geluk, ik zie Nederland winnen en ik eet mijn gebakje alsnog op. Het laatste stukje van de voetbal kijk ik wel bed, want moe en toch willen afkijken..

Donderdag
Morgen is het zomerfeest bij ons school. Dit betekent dat onze dag vooral bestaat uit voorbereidingen hiervoor. Ook zorg ik ervoor dat alle rapporten klaarliggen en alle kinderrapporten zijn ingevuld. Last van mijn schouders altijd weer als alles klaarligt.

Als ik Xavi van de opvang haal, ziet hij er echt niet uit. Helemaal onder het zand. Op de foto zie je alleen zijn voeten, maar ook zijn gezicht, hals en armen zien er zo uit. Ik vind dit helemaal niet erg, als het maar leuk was. Maar dit betekent wel dat meneer thuis eerst in bad moet. Hierna maak ik bananenpannekoeken voor hem en na nog spelen en gek doen brengen we hem samen naar bed. Hierna komen vrienden van ons eten en zij brengen spareribs mee. Te lekker! Zelfs geen foto van gemaakt..
Het is een gezellig avond en rond half 12 liggen we erin.

Vrijdag
Laatste dag deze week. Zomerfeest op school. Ik moet er dus vroeg zijn, maar het zit onderweg niet mee. We stuiten op een vrachtwagen die de bocht niet kan maken en we staan er toch even stil. Xavi vindt het prachtig, maar mijn frustratie groeit met de minuut. Uiteindelijk ben ik nog redelijk op tijd op school en gaan we snel vlaggetjes ophangen en de boel klaarzetten.
De dag is leuk en vliegt voorbij. De kleuters gaan naar het museum, eten patat en doen spelletjes op school. In mijn pauze haal ik de patat en ik help met het klaarzetten. Verder heb ik er weinig mee te maken, ik ben bij groep 3.

Na school ga ik thuis even eten en daarna wordt ik opgehaald door een vriendin. We gaan naar het optreden van een popkoor. Een collega zingt hierin mee en we zijn erg benieuwd. Het is een leuke en gezellige avond. Veel bekende liedjes en ik zit zachtjes lekker mee te zingen. Terwijl ik er niet ben zet Jordy Xavi zijn nieuwe fiets in elkaar.

Zaterdag
Er moet gefietst worden, dat begrijpen jullie. Ik heb de fiets ingepakt en Xavi is helemaal blij. Hij lijkt wel jarig. Wij genieten er net zoveel van als de kleine man. Hij was trouwens echt aan een nieuwe fiets toe. Zijn oude was te klein en ik wilde niet wachten tot zijn verjaardag. Dit zal waarschijnlijk wel invloed hebben op de grootte van mijn verjaardagscadeau.

We halen wat boodschappen en vermaken ons in en om het huis. We genieten van de Tour de France! Wat een feest dat het weer begonnen is. Dat feest wordt nog groter als een Nederlander de gele trui wint. Ik maak amper foto’s deze zaterdag en achteraf is niets het delen waard.

Zondag
Lijkt verdacht veel op zaterdag. We fietsen een stuk, genieten van het zonnetje en doen wat boodschappen. Xavi slaapt ruim drie uur en wij kijken wederom wielrennen. We kijken ook voetbal, de vrouwen doen het heel goed! Uiteindelijk is het helaas niet genoeg voor de winst.

Deze foto (links) geeft de dag perfect weer. Een verschoningsstation beneden, een hele makkelijke maaltijd en overal auto’s. Heerlijk.
Op de valreep kopen we een nieuwe tuinset! We hadden hem zaterdag al gespot en Jordy belt vandaag naar de winkel om hem te reserveren. Ze verwachten de set rond 16 juli te kunnen leveren. Perfect wat ons betreft. Kunnen wij de tuin nog verder opruimen en dan staat de nieuwe set er voor de vakantie in.

Deze week komen we in iets rustiger vaarwater. Ik heb twee werkavonden en Jordy moet een avond voetballen. In vergelijking met de afgelopen weken blijft er dan nog flink wat tijd over! Ook tellen we verder af naar de vakantie. Nog twee weken op dit moment, maar na deze week is het er nog maar één! Laat maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s