Uncategorized

De week in beeld #16

Een nieuwe week en er werden weer genoeg foto’s gemaakt. Jordy en ik weer helemaal opgeknapt, maar Xavi bleef een beetje kwakkelen. Veel voorbereidingen voor de vakantie en afsluiten van werk.

Maandag
Xavi is nog niet opgeknapt. De koorts is wel weg, maar hij blijft hangerig en zielig. We starten de dag op de bank. Om half 10 vind ik dat we lang genoeg lui zijn geweest en gaan we naar de intratuin. Ik merk hier dat hij niet fit is, want hij blijft nooit zo netjes bij me lopen. Wel fijn, een kind die je hand vasthoudt en gewoon meeloopt.

We doen nog even boodschappen en spotten een graafmachine. Ik moet de peuter daar echt vandaan slepen. Hij vindt het prachtig. Na ons wekelijkse boodschappenrondje breng ik Xavi naar bed. Hij slaapt 3,5 uur! Niet normaal. Hij had het nodig denk ik. Ik zoek informatie over de vissen terwijl meneer in bed ligt. Ik maak me zorgen over één van de vissen, maar ik weet niet wat er aan de hand is. Ik weet er ook gewoon te weinig van.

We halen Jordy op uit zijn werk. We staan in de file en ik maak snel een foto van het pand waar Jordy werkt. Ik app het naar hem met de mededeling dat we er echt aankomen. ’s Avonds tref ik Xavi in bed aan zoals hij is. Lekker dwars.

Dinsdag
Blij ei in zijn mooie shirt. Toch weer een heel stuk opgeknapt na een dag met mama. We gaan werken en schuiven na het werk aan bij mijn schoonouders. Omdat Xavi een zere keel heeft mag hij na het eten een ijsje. Niet verkeerd hoor. Als we thuis zijn wordt er taart gebracht door een vriendin die de dag ervoor jarig was. Ook niets te klagen dus!

Woendag
Ik werk. De dag vliegt voorbij en er moet veel gebeuren. De middag breng ik door bij mijn vriend, het kopierapparaat.
Na school race ik langs de schoenenwinkel. De zoektocht is gericht op sandalen, maar ik koop loafers voor Xavi. Niet waar ik voor ging, maar wel heel erg leuk. Als ik thuis kom ga ik snel nog even in de tuin zitten. Hierna haal ik Xavi op en eten we mee bij mijn ouders.

Donderdag
Xavi naar de opvang en racen naar school. Nog twee dagen werken voor de huwelijksreis. Jordy hoeft nog maar één dag en die is helemaal niet te houden. Als ik samen met Xavi thuiskomt stelt hij voor om uit eten te gaan. Dat hoef je deze vrouw geen twee keer te zeggen!
We genieten van het weer en van het eten.

Vrijdag
Ik moet nog werken. De mannen blijven thuis. Ik geniet extra van de kinderen, wetende dat ik ze aankomende week niet zie. De klas is zo mooi versierd en na mijn vakantie gaat alles eraf. Na een (voor mijn gevoel) lange dag heb ik eindelijk vakantie! Terug in die bubbel van het pasgetrouwd zijn en inpakken die koffers!
Als Xavi in bed ligt ga ik in mijn eentje nog even naar de bieb. Heerlijk, ik struin door de paden en lees de nieuwste Ouders van nu aan de leestafel. (Ik voel me dan vijftig, maar het is echt even ontspannen)

Zaterdag
Er moet nog veel gebeuren! De stress slaat toe. We moeten nog wat kleine boodschappen doen, koffers inpakken, het huis aan kant en cadeautjes kopen voor een verjaardag. We halen croissantjes voor de lunch en gaan hard aan de slag in huis. Nadat ik Xavi in bed heb gelegd vertrek ik naar de verjaardag.

Nu, om half 12 is het tijd om af te sluiten en naar bed te gaan. De foto’s van morgen zie je in het overzicht van volgende week. Morgenochtend vroeg vliegen we naar Griekenland voor een week zon, lekker eten en veel tijd voor elkaar. We hebben er zin in! De foto’s zie je in het overzicht van volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s