Persoonlijk

De afgelopen week: ziek én getrouwd

Afgelopen week was er één.. Met geen pen te beschrijven. Toch ga ik weer aan de slag om er een heel mooie week in beeld van te maken. Deze komt maandagmorgen online. Voor nu alleen een kort samenvatting, die ook de stilte in de rest van de afgelopen week zal verklaren.
Ik begon de week vol zenuwen. Ik merkte dat ik nog van alles moest (of wilde) en ik voelde me moe, misselijk en ik had overal spierpijn.
Dinsdagmorgen vroeg bleek waarom: buikgriep! Wat een vreselijk moment om ziek te worden. Ik heb dinsdag en woensdag alleen maar in bed gelegen en de huisarts schreef een aantal wondermiddelen voor om mij op de been te helpen. Als klap op de vuurpijl werd Jordy ook nog ziek, maar die had het gelukkig minder erg te pakken en knapte ook sneller weer op.

Gelukkig was iedereen donderdag fit genoeg. En het was in één woord Fantastisch! Met een hoofdletter inderdaad. Het weer zat mee, we konden buiten trouwen en alles is precies zo gelopen als we gehoopt hadden.
We hebben echt een topdag gehad. Artikelen, foto’s en bijzonderheden zullen volgen. Op dit moment genieten wij van de eerste dagen na de bruiloft en doen we heel weinig. Al is dat ook een beetje omdat we nog niet helemaal opgeknapt zijn.

Aankomende week komen er weer drie artikelen online. Op maandag een Week in Beeld en op woensdag en vrijdag andere artikelen. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s