Persoonlijk

De week in beeld #5

Weer een week voorbij. De vakantie is pas een week geleden, maar het voelt alsof ik alweer vier weken gewerkt heb. De werkweek was druk, maar gelukkig hebben we daarbuiten veel kunnen ontspannen én we hebben weer een aantal belangrijke beslissingen genomen voor de bruiloft!

Maandag
Xavi en ik hebben vandaag een rustige dag. We doen een rondje boodschapper en brengen wat pakketjes weg. Xavi is heel blij als hij bij de Lidl twee knuffels krijgt. De hele dag sjouwt hij ermee rond en ze slapen elke nacht bij hem in bed. Verder doen we heel weinig.
Ik begin deze maandag met mijn dieet (en nu echt!). Ik eet met de lunch een eitje en tussendoor eten we samen fruit op de bank. Gezellig. Jordy is in de avond niet thuis. Ik breng Xavi naar bed, doe nog het een en ander in huis en plof op de bank.

Dinsdag
Xavi wordt naar opa en oma gebracht en Jordy en ik gaan werken. De vakantie is net afgelopen, maar na een uur werken voelt de vakantie alweer als weken geleden. De dag vliegt voorbij. Xavi weigert wederom bij oma te slapen en thuis ligt hij moe op de bank. Snel naar bed met de kleine man.
Ik ga snel naar de ouderraadvergadering van het kinderdagverblijf waar Xavi naar toe gaat. Gelukkig ben ik op tijd thuis voor het einde van Ajax. We genieten!

Woensdag
Xavi is voor de laatste keer op woensdag naar deze oma. Vanaf volgende week wordt het schema veranderd. Dit betekent dat ze voor de laatste keer samen naar de peutergym gaan. Ik krijg een leuke foto doorgestuurd. Hij heeft het naar zijn zin!
We eten bij mijn schoonouders en we blijven daar even hangen. De kapster komt en we hebben afgesproken dat ze mij en Xavi ook meteen knipt. Het was voor ons allebei echt nodig. Hierna gaan we snel naar huis. Xavi ligt pas om 9 uur in bed en wij kunnen direct gaan zitten voor de voetbal.

Donderdag
We beginnen op school met een nieuw thema. We hebben woensdag al veel gedaan en de kinderen vinden het prachtig. Ze gaan druk aan de slag met de nieuwe werken en spelen in de nieuwe hoek.
Bij Xavi op het kinderdag verblijf vieren ze carnaval. Xavi wilde absoluut niet verkleed, maar hij geniet wel van het feestje. Nadat ik Xavi heb opgehaald, halen we bij mijn ouders zelfgemaakte hachee op. Ik hoef deze alleen op te warmen en het is weer heerlijk!
Fijn, een vader die zo goed kan koken.

Vrijdag
De laatste werkdag. We tellen af en om vijf uur stipt ben ik bij Jordy en we racen naar Xavi en naar huis. Dit weekend strekt zich helemaal leeg voor ons uit en ik heb me er toch een partijtje zin in. We eten soep, we spelen een spelletje en we kijken Netflix.
Top begin van het weekend.

Zaterdag
We vertrekken al vroeg naar verschillende juweliers. Er moeten nog trouwringen gekocht worden! Na drie juweliers te hebben bezocht, zijn we er wel uit. We moeten ze nog definitief bestellen, maar ik zet een kleine krul achter deze taak!
We lopen ook nog even de Xenos binnen en ik zie veel versiering voor de bruiloft. We nemen ook hier nog niets mee, maar er wordt weer goed werk verricht.
Als we vervolgens broodjes halen bij de bakker, probeer ik een afspraak te maken voor het kiezen van een bruidstaart. Tot mijn verbazing vraagt de bakker of we nu kunnen. Eh, nu?!
We brengen Xavi bij zijn opa en oma en fietsen terug naar de bakker. Onverwacht, maar wel heel erg leuk. We proeven en overleggen en een uur later is alles in kannen en kruiken. Top!
Productief dagje voor de bruiloft.
We halen Xavi op en Jordy gaat naar de voetbal.
Ik heb het plan om boerenkool te maken, alleen kan ik de aardappels nergens vinden. Ik ga snel naar de opticien denk ik , want als Jordy thuis komt pakt hij ze zonder twijfelen uit de la. Nu heb ik al iets anders in bedacht.. Als Xavi op bed ligt, kijken wij naar de ontknoping van de mol. We zijn blij met Merel als mol! Ik had het niet verwacht.

Zondag
Het regent. Hard. En lang. Ik wilde naar de dierentuin. Maar in plaats daarvan zitten we in joggingsbroek beneden. Ik werk een beetje, we kleien, kleuren en spelen met de auto’s.
Mijn schoonouders bellen op en komen langs om wat klusjes in huis te doen. Verder voeren we strijd met Xavi. Hij vind het niet nodig om te slapen, maar is vervolgens om niet te genieten. Om kwart over 3 wordt het eindelijk stil in huis. Heerlijk..
Er staat boerenkool op de planning voor vanavond. Alweer..
We hebben allebei geen zin om het te maken én te eten dus we maken het onszelf lekker makkelijk vandaag. We halen spareribs! Geen foto van gemaakt, gewoon lekker gegeten. Top einde van het weekend.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s