Uncategorized

Fotoshoot in de najaarszon

Toen ik moeder werd, had ik niet bedacht dat ik zoveel waarde zou hechten aan professionele foto’s. Maar inmiddels is het gewoonte geworden om het eens in de zoveel tijd te doen. Niet heel vaak, maar wel regelmatig. Xavi is nu twee jaar en er zijn nu vier keer foto’s van hem gemaakt door een fotograaf. Nu hebben wij het geluk dat een vriendin van Jordy fotografe is en ze het nogal leuk vindt om foto’s van hem te maken. Ze gebruikt deze momenten om te oefenen, probeert van alles uit met bewerken en gebruikt de foto’s voor haar portfolio. Dit in ruil voor het prachtige eindresultaat. Klinkt als een deal toch?


In oktober maakte ze, naar aanleiding van Xavi zijn tweede verjaardag weer prachtige foto’s van hem. De hele familie geniet van de foto’s die bij deze shoots gemaakt worden. Ze verschijnen op canvas, in lijstjes en op digitale achtergronden. Ik merk zelf dat ik altijd voorzichtiger omga met deze foto’s dan de honderden die wij zelf elke maand weer maken. We slaan ze goed op, drukken ze af en plakken ze in een album. Het is zo waardevol om mooie foto’s te hebben en deze mooi te etaleren. Dat besef ik altijd weer wanneer ik nieuwe foto’s ontvang.
De laatste foto’s werden dus een paar weken geleden gemaakt. En o, wat boften we met het weer! Een heerlijk zonnetje, jas uit en zelfs een gedeelte op blote voeten. Genieten hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s