Mama, Persoonlijk

Een weekendje Apeldoorn

Afgelopen weekend hebben wij genoten van een heerlijk weekend in een hotel bij Apeldoorn. Ik heb natuurlijk 6 weken vakantie , maar Jordy helaas niet. Wij zijn in de meivakantie op vakantie geweest en we gaan in de herfstvakantie ook. Hier staat dan tegenover dat Jordy nu gewoon zes weken doorbuffelt, terwijl ik thuis hang, ga lunchen, dagjes uit ga en steeds bruiner word. Natuurlijk zijn er meer mensen die gewoon doorwerken en Jordy is zeker niet zielig, maar je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat wij erg genoten hebben van een vrije vrijdag en een weekend weg.

Ik heb mijzelf dit weekend erg gerealiseerd dat geluk in kleine dingen zit. Twee nachten in een hotel met mijn mannen; ontbijt en diner inclusief, een dagje dierentuin, samen spelen in het gras en een lange boswandeling. Volledig opgeladen gaat Jordy de komende tien weken weer naar zijn werk en heb ik het idee dat ik heerlijk op vakantie ben geweest. Wat wil je nog meer. Na het weekend zwaaide Xavi naar het hotel met de woorden: dag etie!(eten) Oeps, we weten ook meteen wat zijn favoriete deel van het weekend was!

We bezochten trouwens Burgers Zoo. Wij waren hier nog nooit geweest, maar wat een mooie dierentuin is dit! Het park is opgedeeld in ‘werelden’. Zo bezoek je de bush, ga je op safari, naar de mangrove en ga je op reis door de oceaan. Heel overzichtelijk en ik vind het persoonlijk altijd leuk om meerdere dieren bij elkaar te zien. Doordat deze werelden gecreeerd zijn kan dit ook. Zo zagen we de giraffen, zebra’s, neushoorns en nog meer dieren op één grote vlakte.
Als abonnementhouders van Blijdorp was het heel leuk om in Burgers Zoo dieren te zien die ik nog nooit eerder gezien had. Zo heb ik me staan vergapen aan de Adelaarsrog (die is echt gigantisch) en heeft Jordy mij weg moeten slepen bij de haaien. Ze hebben in Burgers Zoo een hamerhaai en een luipaardhaai! Wat een
prachtige dieren. Ook de zeekoe en de lichtgevende vissen waren het bekijken meer dan waard. Al met al een aanrader!

DSC_0042

DSC_0106.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s